door haboes

Haboes heeft nieuwe eigenaar

Dit najaar is Haboes overgenomen door Enof creatieve communicatie in Utrecht. Ook heeft Enof de ontwerpactiviteiten van het Utrechtse bureau Initium Next overgenomen. Haboes kan zo samen met Enof door deze overname de online ambities en groei op het gebied van design nog beter waarmaken!

Enof eigenaar van Haboes

Haboes werd al eerder dit jaar dé online partner van Enof (dit feestje kwam zó tot stand). Sindsdien reizen Enoffers en Haboesers over en weer van Utrecht naar Amsterdam en hebben wij en onze klanten al veel van deze intensieve samenwerking kunnen genieten. Tijd voor de volgende stap in digitale daadkracht! Eigenaar en oprichter Thomas van der Beek (tevens oud-Enoffer) heeft per 1 september van dit jaar zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid overgedragen aan Enof.

Initium Next

Vanaf 1 november worden zowel de medewerkers als de klanten van het Utrechtse bureau Initium Next bij Enof ondergebracht. Een online georiënteerd ontwerp & communicatiebureau, dat inmiddels al 20 jaar diverse klanten blij maakt met onder andere animaties, apps, campagnes, huisstijlen, magazines en websites. Eigenaar en oprichter Martin Obermeijer Peters heeft besloten zich volledig te richten op zijn digitale product Bizzerd. Aan Enof de taak om de klanten en medewerkers van Initium Next naar een volgende fase te brengen. Er moeten wat extra bureaustoelen worden besteld, maar we kunnen niet wachten te beginnen met deze volgende stap!