door haboes

Meet our new colleagues!

Sinds maart dit jaar telt Haboes drie nieuwe collega’s: Koen, Daniel en Jeroen (vlnr)! De heren zijn alle drie afkomstig van Westsite Media, het internetbureau uit Utrecht waar Jeroen eigenaar van was. Toen duidelijk werd dat Westsite Media zou stoppen, wilde Jeroen de klanten onderbrengen bij Enof (de creatieve partner van Haboes). En dat liep even anders! In plaats van alleen klanten onderbrengen, komt hij nu zelf mét twee developers het Haboes team versterken.

Koen

“Ik ben een software engineer, wat betekent dat ik me vooral bezighoud met de architectuur van de back-end van applicaties. Dit antwoord levert vaak vraagtekens op, en dan leg ik uit dat ik eigenlijk de achterkant van websites maak. Ik ben bij Haboes komen werken omdat dit bedrijf aansluit op wat ik graag doe, en dat met leuke (en oud) collega’s!”

Daniel

“Ik ben een back-end ontwikkelaar bij Haboes. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwikkelen van webapplicaties. Dit betekent dat het aan mij de taak is om ervoor te zorgen dat een website er niet alleen mooi uitziet, maar het ook functioneert en opdrachten kan uitvoeren, zoals inloggen. Een website moet natuurlijk wel doen wat het moet doen. Ik vond Haboes tijdens onze samenwerking al een leuk en interessant bedrijf, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Haboes kan ik, samen met collega’s, toffe producten ontwikkelen.”

Jeroen

“Als eigenaar van Westsite Media had ik verschillende verantwoordelijkheden, van interne zaken tot adviseurschap. Toen duidelijk werd dat Westsite Media zou stoppen, kwam ik bij Enof (de creatieve partner van Haboes) om te kijken of ik mijn klanten hier kon onderbrengen. Tijdens dit gesprek bleek dat Enof ook interesse in mij als nieuwe collega had! Haboes bood mij de kans om in een grotere organisatie de focus te leggen op coaching, teamverbetering en procesverbetering. Een uitdaging die ik graag wilde aangrijpen.”

We kijken uit naar vele mooie projecten met onze nieuwe collega’s! Succes heren!