door haboes

Online nog sterker: de gave projecten waar we met Enof aan werken

Sinds 1 april werkt Haboes samen met Enof als vaste partners. Dat levert mooie online projecten op waarvan de resultaten nu zichtbaar worden en waar we hartstikke trots op zijn. En niet alleen op het gebied van nieuwe kansen ontstaat er wat moois, maar ook op het gebied van interne processen en de eerste opleveringen naar klanten toe. Als extra voordeel zijn de lijnen tussen onze klanten en ontwikkelaars zijn nog korter en efficiënter geworden.

Gestroomlijnde interne processen

Binnen de online afdelingen van Haboes en Enof wordt scrum als werkwijze gehanteerd. Kristin, projectleider bij Enof, is nu voor beide bedrijven scrummaster geworden, en samen met de product owners Sijbrand en René van Haboes zorgt ze dat alle online projecten op rolletjes verlopen.
Daarnaast zijn de online adviseurs van Haboes en Enof samen ook sterker, waardoor Thomas en ik zo veel mogelijk nieuwe interessante klussen kunnen ophalen bij onze klanten en nog betere antwoorden kunnen geven op de communicatievraagstukken.

De voordelen van de samenwerking

Ook de klanten van zowel Haboes als Enof plukken de vruchten van onze samenwerking. Door de versterkte developmentschil van Haboes kunnen we voor de Enof-klanten net dat stapje extra in developmentwerk verzetten. Zo zijn we, naast een algemene update van de nieuwsomgeving van CB APF, nu ook bezig om de website te personaliseren aan de hand van het bezoekersgedrag. Oftewel content op maat voor iedere bezoeker die langskomt, al eerder is geweest, of bijvoorbeeld al een bericht op LinkedIn heeft gelezen.

Voor GGN maken we niet alleen een gebruiksvriendelijke Mijn-omgeving, maar ook een omgeving die we later kunnen optimaliseren op basis van de mogelijkheden van de doelgroep. Sneller betalen? Of juist sneller een betalingsregeling treffen? Door slim gebruik te maken van UX-design door Enof, in combinatie met het development werk van Haboes en de mooie systemen van GGN maken we het mogelijk om op maat oplossingen te bieden.

Een sterk staaltje back-end werk zien we in de samenwerking terug in de website Pensioenpluim. Het perfecte voorbeeld van hoe je een veilige, gebruiksvriendelijke omgeving voor veel verschillende gebruikers kan maken in WordPress. Want achter deze site zit een heel reserveringssysteem voor de werkgevers om de verschillende pop-upstores te kunnen boeken, die vervolgens door leverancier Atelier Van Zijderveld geplaatst wordt op locatie.

Voor bestaande Enof-klanten betekent de samenwerking dus een versterkte developmentschil. Voor bestaande Haboes-klanten betekent het een versterkte creatieve partner in de vorm van bijvoorbeeld communicatieadvies en grafisch ontwerp.

Benieuwd naar wat onze samenwerking met Enof jou kan bieden?
Neem dan contact met Thijs op, op 06 227 694 49