Steeds meer organisaties zien het belang, of zelfs de noodzaak, van goede content. Goede content verbetert de gebruikerservaring en merkbeleving over alle digitale kanalen heen. Tekstueel én visueel. Met een content management systeem (CMS) voeg je eenvoudig content toe als een pro. 

The long tail – SEO!

Organisaties produceren steeds meer content om zich te onderscheiden in de markt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het kost veel tijd om uit te denken, te maken en te onderhouden. Haboes brengt alle content activiteiten bijeen in de Content Studio. Een dedicated team dat strategie, creatie en publicatie oppakt. Van contentplan tot social media campagne en van prachtige longreads tot converterende productdetailpagina’s. Zoekmachine-optimalisatie is een vast onderdeel van onze content marketing. Onze teksten boeien en scoren goed in Google.

Contentmanagementsysteem (CMS)

Statische websites behoren tot het verleden. Regelmatig nieuwe content uploaden zorgt ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Tegenwoordig hoef je niet met code in de weer om dat klusje te klaren. Met een contentmanagementsysteem (CMS) kun je makkelijk content toevoegen of aanpassen. Met liefde implementeren we WordPress, een prettig CMS-systeem met talloze gebruiksmogelijkheden. Als het écht om complexe zaken gaat, dan wijken we hier soms van af en ontwikkelen we maatwerk in Symfony of een CMS naar keuze. Gebruikersgemak staat voorop; dagelijks jouw website aanpassen mag extra geen moeite kosten.


Onze oplossingen