Haboes houdt van webdesign. Geïnspireerd door de nieuwste trends zoeken wij naar creatieve oplossingen. Onze websites zijn niet alleen een visueel spektakel, maar ook eenvoudig in gebruik. Een multidisciplinair team met oog voor resultaat.

Mooi van binnen én buiten

Elk webdesign is uniek. Een visueel ontwerp kleurt de website. Samen met de content en interaction designer stellen we een mooie site samen. Het begint bij wireframes die navigatie, functies en schermverloop in kaart brengen. Deze worden steeds verder visueel ingekleurd. Al onze ontwerpen worden op maat gemaakt. Zo ben je altijd zeker van een origineel ontwerp.

Wij streven naar websites van de hoogste kwaliteit. Een volledige website naar de nieuwste design trends. Naast visueel aantrekkelijke sites kijken we ook naar de binnenkant. Een website moet ook snel en veilig zijn. Grafisch ontwerpers werken samen met web developers om het beste resultaat te leveren. Wil je na oplevering ook eenvoudig content toevoegen? Onze aanbeveling is WordPress, een contentmanagementsysteem (CMS). WordPress is niet alleen gebruiksvriendelijk, het scoort ook goed in zoekmachines zoals Google. Met zoekmachine-optimalisatie (SEO) in ons achterhoofd zorgen we voor een overzichtelijke structuur waardoor je beter vindbaar bent online.

Responsive design

Iedereen zoekt op een andere manier naar informatie. Computers komen voor in alle maten. Het is daarom belangrijk dat een website schaalbaar is voor verschillende devices. Onze designers maken een ontwerp altijd responsive. Een flexibele website voor elk platform. Vertel ons je idee en je kunt binnen no-time de eerste schetsen verwachten.


Onze oplossingen