Haboes houdt van webdesign. Geïnspireerd door de nieuwste trends zoeken wij naar creatieve oplossingen. Onze websites zijn niet alleen een visueel spektakel, maar ook eenvoudig in gebruik. Een multidisciplinair team met oog voor resultaat.

Doelgericht webdesign

Elk webdesign is uniek. Een visueel ontwerp kleurt de website en helpt je gebruiker in het vinden van de juiste informatie. Samen met de content en interaction designer stellen we een mooie site samen. Het begint bij wireframes die navigatie, functies en schermverloop in kaart brengen. Deze worden steeds verder visueel ingekleurd. Al onze ontwerpen worden op maat gemaakt. Zo ben je altijd zeker van een origineel ontwerp, passend bij jouw doelstellingen.

Responsive design

Iedereen zoekt op een andere manier naar informatie. Computers komen voor in alle maten. Het is daarom belangrijk dat een website schaalbaar is voor verschillende devices. Onze designers maken een ontwerp altijd responsive. Een flexibele website voor elk platform.

Eenvoudig in gebruik

Naast visueel aantrekkelijke sites kijken we ook naar de binnenkant. Een website moet snel en veilig zijn. Onze ontwerpers werken samen met web developers om het beste resultaat te leveren.

Wil je na oplevering ook eenvoudig content toevoegen? Onze aanbeveling is WordPress, een contentmanagementsysteem (CMS). WordPress is niet alleen gebruiksvriendelijk, het scoort ook goed in zoekmachines zoals Google. Met zoekmachine-optimalisatie(SEO) in ons achterhoofd zorgen we voor een overzichtelijke structuur waardoor je beter vindbaar bent online.


Onze oplossingen


In trotse samenwerking met