Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van online toepassingen. Hoe maak je de beste keuze voor jouw bedrijf? Wij geven advies over online strategie voor een goede start van jouw website.

Onderzoeken, analyseren en keuzes maken

De eerste stap in de analyse is het vaststellen van een doel: wat wil je bereiken? In samenhang met de doelgroep of klant wordt een strategie bepaald. Hoe goed ken jij je klant? Met een doelgroeponderzoek leren wij je klant een beetje kennen. Zo kunnen wij een gebruiksvriendelijke toepassing creëren. Bij ons werken ontwikkelaars, designers en opdrachtgevers samen om zo een optimale gebruikerservaring te verzorgen.

Een strategie is grenzen stellen

De lastigste vraag in het proces is: wat doen we niet? Een goed plan voorkomt onnodige aanpassingen. Denk bij het samenstellen van een strategie aan de doelstelling en de mogelijkheden. Haboes geeft richting bij het maken van lastige keuzes. Voorkom dat een project uit de hand loopt en stel duidelijke grenzen. Met als beginpunt een afgebakende strategie kijken we naar conceptontwikkeling in combinatie met design.


Onze oplossingen