Niet iedereen is een ster in coderen. Snel en makkelijk je site onderhouden kan ook met WordPress. Wij kennen alle in- en outs van dit content managementsysteem (CMS). Een site beheren was nog nooit zo simpel.

Eenmaal een website klaar begint het echte werk pas. Om bezoekers naar je website te trekken is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe content publiceert. WordPress is eenvoudig in gebruik zodat iedereen content makkelijk kan toevoegen.

Thema-development

De mogelijkheden binnen WordPress zijn eindeloos. Wij maken een website op maat naar jouw wensen. Met een responsive design heeft je site dezelfde stijl op verschillende platforms. Heb je al een geweldige website maar wil je die graag koppelen aan WordPress? Wij migreren probleemloos jouw content zonder het uiterlijk aan te passen.

Plug-in-development

WordPress is eenvoudig in gebruik en bovendien uitbreidbaar met diverse plug-ins. Deze kunnen de functionaliteit van je website uitbreiden. Bijvoorbeeld door richting aan SEO content of spectaculaire visuals mogelijk maken.


Onze oplossingen