Een goede site is het succesvolst wanneer deze online vindbaar is. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) verhoogt de kans op meer bezoekers. Excelleren in SEO vereist een strategische en brede aanpak. Je moet veel weten en kunnen.

Wij zijn goed in ‘Search’.

Niet alleen omdat we al vanaf het begin van onze oprichting hebben geïnvesteerd in een goed team online marketeers. Maar vooral omdat we naast zoekmachineoptimalisatie (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en webanalytics, ook goed bedreven zijn in het optimaliseren van websites en teweeg brengen van contentmarketing. Search staat immers niet alleen. Geïntegreerd werkt beter. Zoekmachine-algoritmes veranderen constant, daarom is het verstandig regelmatig te onderzoeken hoe jij je site kunt verder ontwikkelen.

Hoger in Google

Door een goede SEO te hanteren, komt jouw website hoger in de organische zoekresultaten van Google (en andere zoekmachines). Dit is alleen mogelijk wanneer jouw content relevant is aan de zoekopdracht. Het is daarom essentieel om te onderzoeken hoe klanten zoeken. Gelukkig weten wij hoe je beter online gevonden kan worden. Laat je website eens door ons doorlichten, dan sporen wij alle knelpunten op.


Onze oplossingen