Over Haboes

Haboes is het online label van Enof (een full service creatief communicatiebureau in Utrecht, opgericht in 1996). We bieden online oplossingen met als doel de organisatie- en communicatiedoelstellingen van onze klanten te realiseren. Wij denken mee, we adviseren en we managen verwachtingen, proces en resultaat.

Dat doen we vanuit onze locatie in Amsterdam. Hier werkt een mix van online ontwikkelaars met een niet aflatende inzet om voor elkaar te krijgen wat er voor en met de klant is bedacht. En dat wat we opleveren is vooral bepaald aan de voorkant: we hebben veel aandacht voor hetgeen moet worden bereikt en hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.

We bedenken slimme oplossingen, hanteren het Agile gedachtegoed en bouwen zo een online topproduct van waaruit de klant kan blijven door ontwikkelen. Met een team van vijftien online specialisten is Haboes vooral bekend als specialist in effectieve open source maatwerk websites, met name WordPress. Wij maken nieuwe online omgevingen of migreren verouderde zodat onze klanten over een toekomstvaste online omgeving beschikken. Met onze online marketing oplossingen zorgen we voor optimalisatie van de bezoekers, zowel in aantallen als kwalitatief.

Sinds 2017 zijn we onderdeel van Enof creatieve communicatie in Utrecht. Enof helpt klanten met het behalen van hun doelstellingen met verrassende communicatieoplossingen die echt werken. In welke vorm dan ook. Enof is een volwassen en robuust bureau: full service, goed georganiseerd en met een grote diversiteit aan klanten en opdrachten. Haboes en Enof vullen elkaar naadloos aan bij het bedenken en bouwen van alle online toepassingen. Enof is sterk aan de voorkant: strategie, communicatieadvies, ontwerp en front-end. Haboes levert een ijzersterke achterkant: bedenken, bouwen, onderhouden en door- ontwikkelen van de technische omgeving.

We hebben onze medewerkers op de locatie Amsterdam verbonden met die van Enof in Utrecht. Communicatieadviseurs, projectleiders, UX-designers, webdesigners en webdevelopers werken samen in multidisciplinaire teams, steeds op maat samengesteld voor onze klanten. Soms vanuit Amsterdam, soms vanuit Utrecht. Samen zijn we met 40 mensen en bieden we full service creatieve communicatieoplossingen voor profit en non-profit organisaties.

Haboes
De basis voor online effectiviteit


Leer ons kennen