Niet zomaar een website

Voor X11.nu, dé school voor media en vormgeving, werd het tijd dat er een website kwam die écht X11 uitstraalt. Met de naam en faam als dé school voor creativiteit en inspiratie in Utrecht, kom je dan niet zomaar weg met een standaard riedeltje over wat je allemaal op deze school kan doen of waar je je leerlingen doorverwijst naar hun webmail- of Magisteromgeving. Dan moet je inspireren!

detailpagina-x11-kijkje-in-de-school
detailpagina-x11-info

Goed kijken naar content

Samen met een mooi team vanuit X11 zijn we daarmee aan de slag gegaan, want hoe maak je dan de mix tussen verplichte content, informerende content en inspirerende content? In verschillende sessies zijn we gekomen tot een passende indeling. We hebben het dan ook niet alleen over ‘Naar X11’, ‘Op X11 en ‘Over X11’ maar juist ook over de dingen die ‘Zo X11’ zijn.

Creatief en inspirerend platform

Zo X11 is hét platform voor leerlingen, ouders en docenten om geïnspireerd te raken over het creatieve werkveld. Wij hebben met onze websitestrategie, UX, webdesign en contentstrategie de basis gecreëerd voor dit creatieve platform. Zelf ondergedompeld worden in de wereld van X11? Dat doe je hier: X11.nu

detailpagina-x11-wij-zijn