Toekomstbestendig ontwikkelen

Aan het begin van de eeuw was het nog vrij normaal om je website slechts elke 5 tot 10 jaar van een opfrisbeurt te voorzien. Tegenwoordig is dat eerder elke 2 tot 4 jaar en is een actief doorontwikkel- en optimalisatieplan om je concurrentie voor te blijven belangrijker dan ooit.

Nieuwe ontwikkelingen dienen zich immers in toenemende online sneltreinvaart aan. Vindbaarheid, snelheid en beveiliging zijn daarom nog nooit zó belangrijk geweest, zeker waar het opensourcesystemen betreft. Gefocust en up-to-date blijven vereist wat dat betreft karakter en visie. Zoals het onderdrukken van de neiging om constant voorop te willen lopen.

Gaat het om webtechniek, dan kiezen wij liever voor een verantwoorde, chirurgische aanpak. Vernieuwingen doordacht omarmen dus. Gaan voor oplossingen die zich al eens bewezen hebben. Innoveren door onderzoek. En in plaats van aanvoeren, de meute slim volgen en alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Onderhoud en beheer

Het werk stopt niet bij de oplevering van een website. Pas na gebruik wordt duidelijk hoe een online platform zich kan optimaliseren. Waar bevinden zich de kansen? Hoe kan een website groeien? Met analytische rapporten en A/B testen krijg je inzicht hoe je beter kunt inspelen op gebruikers. Groeiende inzichten in gebruikersgedrag leren ons dat een website altijd in beweging moet zijn.

Met open source programma’s zoals WordPress kan er snel worden ingespeeld op actuele ontwikkelingen. Zo ook op het gebied van beveiliging. Net als een computer moet een website regelmatig een update krijgen om veiligheidslekken te voorkomen. Wij bieden preventief onderhoud om risico’s te minimaliseren. Technisch onderhoud is een van de belangrijkste onderdelen van een website. Voor alle online toepassingen is doorlopend onderhoud en advies cruciaal. Wij bieden CMS-trainingen (WordPress) en een support team voor online advies zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken over technische complicaties.

 


Een full service website op maat