Met oog voor detail uitwerken

Veel internetbedrijven zien interactie en vormgeving als twee gescheiden werelden. Feit is dat het goed en effectief inspelen op gebruikersgedrag meer en meer om een overkoepelende, multidisciplinaire aanpak vraagt. Interactie-ontwerper, vormgever en ontwikkelaar aan dezelfde tafel zetten, is daarom onze standaard invulling van de ‘user-centered’-designmethode: de gebruiker voortdurend centraal stellen.

Vandaar dat de verdiepingsfase een grote rol speelt bij de uitwerking van een website. Zonder die basis mist automatisch een doordachte visie. En vandaar ook dat wij tijdens ‘sprint 1’ vormgeving, techniek en functionaliteiten op voorhand al zoveel mogelijk met elkaar proberen te verbinden.

Techniek, vorm en optimalisatie

Na het samenstellen van een online strategie begint de ontwikkeling van het project. De perfecte website heeft de juiste balans tussen content, vorm en techniek. Voor de realisatie een online platform werken content marketeers, ontwikkelaars en web designers samen voor een optimaal resultaat. Wij combineren de nieuwste visuele mogelijkheden gekoppeld aan een goed contentplan. De technische basis staat als een huis.    

Ontwikkelen is verbeteren

Bij ons zitten opdrachtgevers, designers en ontwikkelaars om dezelfde tafel. Tijdens het ontwikkelen werken wij met tussentijdse demo’s en bouwen we prototypes om functies te testen tijdens het ontwikkelproces. Met deze insteek worden verbeteringen meteen toegepast zodat er een blijvende progressie is. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste resultaten en kan feedback snel worden toegepast. Ons hardwerkende superteam zoekt altijd naar de meest kwalitatieve en slimme oplossing.

 


Een full service website op maat