FocusOn Videoproducties

Als expert in het maken van video’s en animaties, was het voor FocusOn Videoproducties essentieel om een mooie maatwerk website te hebben die voldeed aan hun hoge verwachtingen. Haboes heeft samen met FocusOn gewerkt aan een prachtige website.

Project Details

Website:

Lancering:

Juni 2020

Over FocusOn Videoproducties

Heb je diverse bedrijfsvideo’s nodig of wil je graag jouw trouwdag vastleggen? FocusOn Videoproducties kan je hier goed bij helpen. Mike Rijpsma, eigenaar van FocusOn Videoproducties, is videospecialist en heeft een passie voor ondernemerschap. Met al vele jaren ervaring, heeft FocusOn een uitgebreid portfolio kunnen samenstellen met bedrijven die je zeker zult herkennen.

De oude website van FocusOn draaide via Squarespace, maar de mogelijkheden hierin waren erg beperkt. De nieuwe site moest de werkzaamheden en de kwalitatieve video’s van FocusOn goed laten overkomen. Ook moesten alle specialisaties, waaronder bruidsvideo’s, bedrijfsvideo’s en eventvideo’s, goed worden weergegeven. Haboes heeft de hoge verwachtingen van FocusOn in kaart gebracht en deze verwerkt in diverse designs. Het uiteindelijke design werd uitgewerkt tot een prachtige maatwerk website.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.