JUIZS

Haboes heeft samen met JUIZS gewerkt aan een nieuwe webshop die onderscheidend was van de rest in de markt. Het doel was om een maatwerk webshop te creëren die goed gevonden werd met SEO én goed converteert.

Project Details

Website:

Lancering:

December 2020

Over JUIZS

JUIZS is meer dan alleen een sap. Ze hebben een webshop waarop ze heerlijke sappen, smoothies en shots verkopen en bezorgen. Ook bieden ze detox sapkuren aan van drie, vijf en zeven dagen. Hierbij krijg je ook persoonlijke coaching aangeboden.

Ook je levensstijl veranderen? Probeer een detox abonnement van JUIZS. Zo krijg je elke maand een detox sapkuur opgestuurd. Wil je liever alleen shots ontvangen thuis? Dat is ook mogelijk. Een detox sapkuur heeft vele gezondheidsvoordelen en zal je bewuster om laten gaan met je gewoontes en keuzes.

Haboes heeft voor JUIZS meerdere werkzaamheden uitgevoerd naast de maatwerk webshop. Zo hebben we onder andere zoekmachine optimalisatie uitgevoerd, zodat JUIZS zo goed mogelijk organisch wordt gevonden. In een hevig concurrerende markt is het belangrijk dat de SEO, SEA én website zelf in orde is.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.