MoST Dekens

Haboes heeft voor MoST Dekens een prachtige maatwerk webshop mogen maken, met focus op het design. MoST is een webshop die wollen dekens aanbiedt, die worden gemaakt volgens de oude Europese tradities en vakmanschap.

Project Details

Website:

Lancering:

Oktober 2021

Over MoST Dekens

MoST Dekens is een Limburgs familiebedrijf, opgericht in 2012 en gevestigd in Roermond. Ze zijn gespecialiseerd in wollen dekens en plaids die gemaakt zijn volgens eeuwenoude tradities.

MoST heeft drie belangrijke kernwaarden: klantgerichtheid, duurzaamheid en tradities. Naast persoonlijke aandacht voor klanten, hebben ze ook aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Bovendien hebben ze waardering voor ambacht en eeuwenlange tradities die generaties lang zijn doorgegeven. Ze geloven dat wol zorgvuldig verwijderd moet worden van een gezond en volgroeid dier, waarbij het welzijn van het dier voorop staat. Daarom wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol, omdat men hier hoge standaarden hanteert voor dierenwelzijn.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.