Senae Supply

Een nieuwe maatwerk webshop in slechts twee maanden? Haboes heeft Senae Supply mogen helpen met het maken van een maatwerk webshop: een prachtig webdesign en de development van custom features.

Project Details

Lancering:

Mei 2021

Over Senae Supply

Senae Supply is een groothandel voor de kappersbranche en levert alles wat kapsalons, barbershops en thuiskappers nodig hebben voor een goedlopende zaak. Voor professionele haarproducten, tools en salonmeubels ben je bij Senae Supply op het juiste adres. Ze staan voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en servicegerichtheid, met een uitgewerkt no-nonsense aanpak.

Op zoek naar een kappersgroothandel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Senae Supply heeft altijd producten die bij jouw budget passen. Of je nu haarverzorgingsproducten nodig hebt voor je kapsalon, scherpe kappersscharen en tondeuses zoekt, of een complete saloninrichting op maat wilt, Senae Supply heeft het in huis.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.