Womanizer

Haboes heeft voor de webshop van Womanizer een nieuwe opzet gemaakt voor de Google Ads campagnestructuur. Met hetzelfde advertentiebudget, heeft Haboes ervoor gezorgd dat de ROI drie keer zo hoog werd.

Project Details

Website:

Lancering:

2021

Over Womanizer

Womanizer is een van de webshops van Miss Steel. De Womanizer is wereldwijd een van de bekendste luchtdruk vibrators en word door veel concurrenten verkocht. Hierdoor hebben ze te maken met een zwaar concurrerende markt, wat betekent dat het nog belangrijker is om de SEA-campagnes en de structuur ervan zo goed mogelijk te optimaliseren.

De Womanizer is een seksspeeltje die door middel van Pleasure Air Technology vrouwen kan stimuleren, zonder direct contact. Voor een winstgevende omzet in een concurrerende markt, is het essentieel om te sturen om ROI. Haboes heeft dit voor elkaar gekregen met hetzelfde budget en meer omzet.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.