De Wijnschuur

Voor De Wijnschuur heeft Haboes een nieuwe maatwerk webshop gemaakt. De nieuwe webshop geeft het aanbod weer per soort, per land en per smaak. Daarnaast heeft de webshop custom features en een mooi design voor de wijnkennis artikelen.

Project Details

Lancering:

November 2021

Over De Wijnschuur

De Wijnschuur is een wijnspeciaalzaak, midden in de groene Bovenkerkerpolder. Ze begonnen met een bescheiden assortiment en zijn nu al uitgebreid tot een assortiment van zo’n 900 verschillende wijnen van over de hele wereld. Het assortiment is exclusief, gevarieerd en scherp geprijsd.

De wijnen worden grotendeels direct ingekocht bij de wijnboeren, waar de liefde voor vakmanschap te proeven is. Het overige gedeelte bestaat uit een aantal private labels die worden ingevoerd uit Frankrijk, Italië, Spanje en Chili. Hier is dus zeker te spreken van kwaliteit. De Wijnschuur is toegankelijk voor elke wijnliefhebber en biedt een breed aanbod van wijnen per land, per soort en per smaak. Of je nu gewoon op zoek bent naar een lekkere witte wijn, of specifiek op zoek bent naar een rode Bordeaux wijn, De Wijnschuur heeft het in huis.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.