Houthal 15

Haboes heeft het SEO-verkeer en de omzet van Houthal 15 binnen 9 maanden met 400% verhoogd met zoekmachine optimalisatie. Dit is bereikt met hoogwaardige SEO-content, verbeterde categoriepagina’s, effectieve linkbuildingstrategieën en webshopoptimalisaties.

Project Details

Website:

Lancering:

Februari 2023

Over Houthal 15

De SEO-resultaten van Houthal 15 is een project waar Haboes trots op is. Binnen 9 maanden tijd is het SEO-verkeer en de omzet uit SEO-verkeer toegenomen met 400%. Dit hebben we bereikt door hoogwaardige SEO-content te ontwikkelen voor onder andere hardhout en azobe hout. We hebben bijvoorbeeld categoriepagina’s verbeterd en effectieve linkbuildingstrategieën geïmplementeerd. Daarnaast hebben we de webshop geoptimaliseerd, met onder andere snellere laadtijden en een verbeterde menustructuur. Dankzij deze en huidige werkzaamheden van Haboes blijft Houthal 15 groeien.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.