Spoor Cleaning

Haboes heeft de vernieuwde website van Spoor Cleaning gelanceerd, met WordPress Development en SEO-optimalisatie. De vernieuwde website belicht de zakelijke diensten beter, waaronder specialistische reinigingen en kantoorschoonmaak, waardoor Spoor Cleaning nu beter vindbaar is en een moderne uitstraling heeft.

Project Details

Lancering:

Juni 2024

Over Spoor Cleaning

In 2024 is de nieuwe website van Spoor Cleaning, een Almeers schoonmaakbedrijf, live gegaan dankzij Haboes. De verouderde website had een strakker design en SEO-schoonmaak nodig. Haboes verfijnde de site op basis van het bestaande ontwerp, met nieuwe teksten voor diensten zoals en verbeterde SEO-optimalisatie. De nieuwe website belicht de zakelijke diensten beter, waaronder specialistische reinigingen en schoonmaak voor kantoren. Hierdoor is Spoor Cleaning nu beter vindbaar en heeft het een moderne, frisse uitstraling gekregen.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.