Art Solution

Voor Art Solution heeft Haboes een maatwerk website gemaakt, waarop de voorbeelden van de portretten en schilderijen goed werden weergegeven. Bovendien moest de website er mooi uitzien en goed scoren voor de zoekmachine optimalisatie.

Project Details

Lancering:

Augustus 2020

Over Art Solution

Art Solution verzorgt schilderijen in opdracht, met de nadruk op kwaliteit en betaalbaarheid. Wil je ook een schilderij of portret laten schilderen? Art Solution werkt als een schakel tussen de klant en de kunstenaar en leidt je door het hele proces: vanaf het moment dat je een idee hebt tot het moment dat het schilderij bij je thuis hangt.

Toen Haboes werd ingeschakeld, werd ons gevraagd om een maatwerk website te maken die ook goed scoort qua SEO. Zoekmachine optimalisatie was het belangrijkst voor Art Solution, omdat de vorige website een flinke drop in organisch verkeer en omzet zag. De oorzaak hiervan was dat er 375 van de 400 pagina’s een contentmigratie hadden gehad, terwijl de rest werd doorverwezen naar een 404-pagina. Samen met de klant hebben we gekeken naar content en pagina’s op de oude website, om te achterhalen wat écht belangrijk was. Daarna zijn we begonnen met wireframes, webdesigns en het bouwen van een nieuwe website.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.