Glaz & Vaes

Voor Glaz & Vaes heeft Haboes een maatwerk webshop gemaakt, met een extra focus op het design. Glaz & Vaes is gespecialiseerd in design vazen, glaswerk en droogbloemen dit moest natuurlijk reflecteren op de webshop. Ook hebben wij online marketing mogen doen voor de prachtige shop van Glaz & Vaes.

Project Details

Website:

Lancering:

Mei 2021

Over Glaz & Vaes

Glaz & Vaes is een webshop wat gespecialiseerd is in exclusieve vazen en schalen. Van design vazen tot bloemenvazen, accessoires tot verlichting, Glaz & Vaes heeft het allemaal in huis. Op het gebied van glas zijn zij dé expert.

Glaz & Vaes vindt het belangrijk dat je hoge kwaliteit krijgt voor een eerlijke prijs. Ze streven altijd naar makkelijk en toegankelijke topservice met een lach. Of je nu een bijpassende vaas zoekt voor je boeket bloemen, of je interieur wilt opfleuren met een unieke vaas, zij helpen je graag verder. Je vindt hier woonaccessoires in verschillende maten, kleuren en vormen.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.