Jean Bâton

Voor Jean Bâton werd Haboes gevraagd om meer bereik en verkeer te creëeren met zoekmachine optimalisatie. Ook hebben we een SEA-opzet uitgewerkt, zodat we hiermee ook bereik en verkeer konden creëeren. In de feestmaand december is dit extra bereik gecreëerd.

Project Details

Website:

Lancering:

2020

Over Jean Bâton

Jean Bâton is leverancier van verschillende mayonaises. De bekendste mayonaise in hun assortiment is de Black Truffle Mayonaise, een mayonaise gemaakt van zwarte truffel. Naast de bekende mayonaises, heeft Jean Bâton ook tapenades en dressings. Deze producten liggen in de schappen van diverse supermarkten in Nederland.

Voorheen werd er door Jean Bâton vooral offline marketing gedaan. Nu dat ze samenwerken met Haboes, wordt er ook veel gedaan op het vlak van online marketing. In de decembermaand is het voor Jean Bâton nog belangrijker om online aanwezig te zijn. Daarom was er speciaal voor deze maand extra budget vrijgemaakt voor SEA-campagnes én een Display Ads campagne.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.