Wooden Wall Art

Haboes is voor Wooden Wall Art aan de slag gegaan met een maatwerk webshop: een shop die de producten goed weergeeft, goed converteert en daarnaast ook SEO-technisch in orde is. De webshop heeft ruim 700 producten die er goed uitzien en goed werken met kleur/variant/maat selectie.

Project Details

Lancering:

Juli 2020

Over Wooden Wall Art

Wooden Wall Art is een webshop voor houten wanddecoratie op maat. De webshop biedt diverse opties aan, van verschillende houtsoorten tot kleuren en afmetingen. Zie je op de shop een mooie houten wanddecoratie, maar heb je zelf nog een beter idee? Hier staat Wooden Wall Art ook open voor. Alles kan gepersonaliseerd worden op basis van jou wensen en voorkeuren.

De kunstwerken van Wooden Wall Art hangen inmiddels overal in het land. Ook zul je de wanddecoraties vinden in België, Denemarken, Zwitserland en Bonaire bij mensen thuis, maar ook op kantoren.

Andere portfolio projecten

Haboes is een internetbureau uit Amstelveen en heeft al meerdere klanten mogen helpen met maatwerk webshops, zoekmachine optimalisatie en WordPress development. Bekijk hier ons portfolio van tevreden klanten.